Rede Abrasel Logo
    • Avanceret søgning
  • Gæst
    • Log på
    • Tilmeld
    • Dagstilstand
Rede Abrasel
Bruno Jonatan de Sousa Cover Image
User Image
Træk for at flytte omslaget
Bruno Jonatan de Sousa Profile Picture
Bruno Jonatan de Sousa
  • Tidslinje
  • Grupper
  • Kan lide
  • Følge
  • Tilhængere
  • Fotos
  • Videoer
Bruno Jonatan de Sousa profile picture
Bruno Jonatan de Sousa
5 år

Caros profissionais de alimentos,

Sou o Nutricionista Bruno Jonatan de Sousa,

Venho lhes apresentar e solicitar, caso possível, divulgação do livro digital de acesso livre:
“COVID-19 e as Boas Práticas de Fabricação e Manipulação de Alimentos.”

O livro foi desenvolvido em parceria com o Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN) e tem autoria dos profissionais Bruno Jonatan de Sousa (Nutricionista), Jonas Medeiros de Paiva (Engenheiro Químico) e Taís Medeiros Costa (Engenheira de Alimentos).

O objetivo foi, desde o início, contribuir para o acesso à informação para uma produção de alimentos mais segura e consciente, em pequeno, médio e grande porte, durante o período de Pandemia de COVID-19.

O livro pode ser acessado no link: https://drive.google.com/file/....d/15FvGSOmt5zCvuIb2C

Espero que gostem do conteúdo, agradeço pela atenção, e fico à disposição caso existam dúvida.

--
Atenciosamente,
Bruno Jonatan de Sousa
Nutricionista - CRN6-16750
Assessor em Nutrição do UNI-RN
Especializando em Ciência e Tecnologia de Alimentos (IFRN)
Especialista em Ensino e Aprendizagem de Inglês como Língua Estrangeira (UFRN)
brunonutri@hotmail.com
(84) 9-9906-791

image
Synes godt om
Kommentar
Del
Bruno Jonatan de Sousa profile picture
Bruno Jonatan de Sousa
5 år

Caros profissionais de alimentos,

Sou o Nutricionista Bruno Jonatan de Sousa,

Venho lhes apresentar e solicitar, caso possível, divulgação do livro digital de acesso livre:
“COVID-19 e as Boas Práticas de Fabricação e Manipulação de Alimentos.”

O livro foi desenvolvido em parceria com o Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN) e tem autoria dos profissionais Bruno Jonatan de Sousa (Nutricionista), Jonas Medeiros de Paiva (Engenheiro Químico) e Taís Medeiros Costa (Engenheira de Alimentos).

O objetivo foi, desde o início, contribuir para o acesso à informação para uma produção de alimentos mais segura e consciente, em pequeno, médio e grande porte, durante o período de Pandemia de COVID-19.

O arquivo em PDF segue anexado, porém, caso prefiram, esse é o link para acesso direto: https://drive.google.com/file/....d/15FvGSOmt5zCvuIb2C

Espero que gostem do conteúdo, agradeço pela atenção, e fico à disposição caso existam dúvida.

--
Atenciosamente,
Bruno Jonatan de Sousa
Nutricionista - CRN6-16750
Assessor em Nutrição do UNI-RN
Especializando em Ciência e Tecnologia de Alimentos (IFRN)
Especialista em Ensino e Aprendizagem de Inglês como Língua Estrangeira (UFRN)
brunonutri@hotmail.com
(84) 9-9906-791

COVID-19 e as Boas Práticas de Fabricação e Manipulação de Alimentos.pdf
Synes godt om
Kommentar
Del
 Indlæs flere indlæg
    Info
  • 7 indlæg
  • http://lattes.cnpq.br/0120684526346328

  • Han
  • 07-11-91
  • Arbejder kl UNI-RN
  • Studerede på Natal

  • Bor i Brazil
  • Placeret i Natal, State of Rio Grande do Norte, Brazil
Om

Bruno é Nutricionista pelo UNI-RN (2015) e autor do livro COVID-19 e as Boas Práticas de Fabricação e Manipulação de Alimentos (2020). É Especialista em Ensino e Aprendizagem de Inglês como Língua Estrangeira pela UFRN (2017). Atualmente, cursa Especialização em Ciência e Tecnologia de Alimentos pelo IFRN. Foi bolsista do Programa Ciências sem Fronteiras (2013-2014) através do qual realizou graduação sanduíche nos Estados Unidos na Western Kentucky University (WKU), e estudou inglês no English as a Second Language International (ESLI) em Bowling Green, Kentucky.

    Albums 
    (0)
    Følge 
    (63)
  • VICTOR BARBOSA QUARANTA
    Edu Soares
    Lílian Silva
    Helton Guerra
    Carlos Henrique de Faria Vasconcelos
    Marcelo Marani
    Primeiro Traço Arquitetura
    Nogueira Brinquedos
    ESBRE Escola de Bares e Restaurantes
    Tilhængere 
    (10)
  • Eduardo Lopes
    Thiago Cunha
    Elisa Neta
    ADEQUAR CONSULTORIA ALIMENTAR
    victor Arcarde
    Gabrielle Rodrigues
    GUILHERME CRAMER BALLE
    Marco Amatti
    Adriana Lara
    Kan lide 
    (3)
  • Conexão Abrasel
    Food Connection
    Revista Bares & Restaurantes
    Grupper 
    (3)
  • Retomada dos negócios
    Delivery e take away
    Coronavírus - Informação, orientação e a

© 2025 Rede Abrasel

Sprog

  • Om
  • Blog
  • Kontakt os
  • Mere
    • Fortrolighedspolitik
    • Vilkår for brug

Uven

Er du sikker på, at du vil blive ven?

Rapportér denne bruger

Vigtig!

Er du sikker på, at du vil fjerne dette medlem fra din familie?

Du har stukket BrunoJonatan

Nyt medlem blev tilføjet til din familieliste!

Beskær din avatar

avatar

© 2025 Rede Abrasel

  • Hjem
  • Om
  • Kontakt os
  • Fortrolighedspolitik
  • Vilkår for brug
  • Blog
  • Sprog

© 2025 Rede Abrasel

  • Hjem
  • Om
  • Kontakt os
  • Fortrolighedspolitik
  • Vilkår for brug
  • Blog
  • Sprog

Kommentar rapporteret med succes.

Indlægget blev tilføjet til din tidslinje!

Du har nået din grænse på 10000 venner!

Filstørrelsesfejl: Filen overskrider den tilladte grænse (92 MB) og kan ikke uploades.

Din video behandles. Vi giver dig besked, når den er klar til visning.

Kan ikke uploade en fil: Denne filtype understøttes ikke.

Vi har registreret voksenindhold på det billede, du uploadede, og derfor har vi afvist din uploadproces.

Del opslag på en gruppe

Del til en side

Del med bruger

Dit indlæg blev sendt, vi vil snart gennemgå dit indhold.

For at uploade billeder, videoer og lydfiler skal du opgradere til professionelt medlem. Opgrader til Pro

Rediger tilbud

0%

Tilføj niveau








Vælg et billede
Slet dit niveau
Er du sikker på, at du vil slette dette niveau?

Betal med tegnebog

Slet din adresse

Er du sikker på, at du vil slette denne adresse?

Betalingsadvarsel

Du er ved at købe varerne, vil du fortsætte?
Anmod om tilbagebetaling

Sprog

  • Arabic
  • Bengali
  • Chinese
  • Croatian
  • Danish
  • Dutch
  • English
  • Filipino
  • French
  • German
  • Hebrew
  • Hindi
  • Indonesian
  • Italian
  • Japanese
  • Korean
  • Persian
  • Portuguese
  • Russian
  • Spanish
  • Swedish
  • Turkish
  • Urdu
  • Vietnamese